VIETNAMSKÝ MEDIÁLNÍ WEB „TIN TÚC“ POJMENOVAL PŘEDSEDU ČVS „MARCEL VIETNAM“

PŘEDSEDA ČVS MARCEL WINTER NA DEMONSTRACI PŘED ČÍNSKOU AMBASÁDOU V PRAZE 11. 5. 2014Dne 1.září vyšel velký informační článek o dlouholetých osobních aktivitách předsedy Česko-vietnamské společnosti Marcela Wintera na vietnamském mediálním webu „tin túc“. V titulku článku je předseda ČVS nazván „Pan Marcel Viet Nam“.

Je to aktuální důkaz, jak si Vietnamci i Vietnam váží jeho 11letých aktivit ve funkci předsedy ČVS i celé naší Česko-vietnamské společnosti, která existuje již 19 roků. V článku jsou zveřejněné fotografie zachycující jednání předsedy a místopředsedy ČVS letos 16. června s viceprezidentkou Vietnamu j.e. paní Dang Thi Ngoc Thinh, z demonstrace 3000 Vietnamců 11.května 2014 v Praze i z předání humanitárního daru ČVS v hodnotě 80 tisíc Kč 115 dětem vietnamských horalů národnostní menšiny Hmong v provincii Lao Cai dne 2. července letošního roku. Článek na vietnamském mediálním webu informoval vietnamskou veřejnost o mnohaleté práci a iniciativách předsedy ČVS Marcela Wintera pro Vietnamce i pro Vietnam. Děkujeme!

Http://baotintuc.vn/nhin-ra-the-gioi/o-sec-co-ong-marcel-viet-nam-20160831222629879.htm

DAR ČVS - PŘEDSEDA ČVS MARCEL WINTER PŘEDÁVÁ DÁRKY VIETNAMSKÝM DĚTEMJEDNÁNÍ S VICEPREZIDENTKOU VIETNAMU 16. ČERVNA V PRAZE

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.