VIETNAMCI PODPORUJÍ BOJ ČVS PROTI VIETNAMSKÉ NARKOMAFII V ČR

    Aktivity Česko-vietnamské společnosti (ČVS) k zesílení boje proti vietnamské narkomafii v ČR podporuje naprostá většina Vietnamců, protože s drogami nemá vůbec nic společného a jsou hrozbou i pro 13 000 jejich dětí. Časopis Tuan tin moi, vydávaný vietnamskou komunitou u nás, zveřejnil 22. dubna informaci o akci Česko-německého fondu budoucnosti v Praze, která byla zaměřena na řešení problémů s drogami z ČR, které jsou dovážené do SRN. Zejména jde o pervitin, jehož největším výrobcem i prodejcem u nás jsou právě někteří Vietnamci. Aby nebyli s touto závažnou kriminální činností veřejností paušalizováni a neoprávněně odsuzováni všichni zde žijící Vietnamci, předala Česko-vietnamská společnost 19. února vládě ČR i všem zainteresovaným ministerstvům 13 návrhů a doporučení pro boj s vietnamskou narkomafií v ČR. Tyto návrhy nyní zveřejnil ve vietnamštině časopis Tuan tin moi, aby se s nimi seznámila celá vietnamská komunita nejen u nás, ale i v okolních zemích, protože časopis Tuan tin moi si kupují i Vietnamci žijící v EU.

Marcel Winter

Předseda Česko-vietnamské společnosti

TUAN_TIN_MOI_22._4._2014_TUAN_TIN_MOI_22._4._2014_-_13._NAVRHU_CVS_VLADE_CR_TUAN_TIN_MOI_22._4._2014_-_13._NAVRHU_CVS_VLADE_CR__0002NAVRHY_A_DOPORUCENI_CESKO-VIETNAMSKE_SPOLECNOSTI_VLADE_CR

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.