Dárek předsedovi ČVS k jeho 66. narozeninám: JIŽ PŘES 20 000 VIETNAMCŮ ČETLO JEHO VÝZVU K POKRAČOVÁNÍ BOJE PROTI DROGÁM!

26.3._oslavil_predseda_CVS_Marcel_Winter_s_predsednictvem_CVS_sve_66.narozeniny.

     Ve středu 26.března oslavil předseda Česko-vietnamské společnosti (ČVS) Marcel Winter své 66. narozeniny na schůzi předsednictva ČVS, které se zúčastnil také místopředseda Svazu Vietnamců v ČR Tran Viet Hung.

   Vyřídil oslavenci blahopřání velvyslanectví VSR v ČR a popřál jménem Svazu Vietnamců v ČR Marcelu Winterovi k jeho 66. narozeninám hodně zdraví, štěstí i úspěchů. Poděkoval mu za jeho práci i všem přítomným za celkovou aktivní činnost ČVS v boji proti drogám u vietnamské komunity.

   Seznámil také přítomné s plánem aktivit Svazu Vietnamců v ČR v tomto roce i v roce 2015, který se má stát rokem vietnamské kultury v ČR.

   Marcel Winter jej ubezpečil, že ČVS i nadále bude se Svazem Vietnamců v ČR úzce spolupracovat, neboť Svaz Vietnamců v ČR vždy byl, je a bude hlavním partnerem Česko-vietnamské společnosti u nás. Bylo dohodnuto vzájemné jednání ohledně organizačního zajištění prostor pro kulturní akce souborů a umělců z VSR v roce 2015 v České republice. 

   Velkým dárkem  pro pana předsedu i celou Česko-vietnamskou společnost bylo sdělení šéfredaktora webové portálu Vietinfo.eu Ivo Hoi, že Výzva předsedy ČVS Marcela Wintera pro pokračování v boji proti drogám byla jednoznačně nejčtenějším  příspěvkem. Více než 20 000 Vietnamců si jej  do dneška přečetlo a mnozí z nich se zapojili do rozsáhlé diskuse. 

   Potom následovala společná oslava 66.narozenin předsedy ČVS Marcela Wintera v pěkném prostředí vietnamské restaurace Song Lam v Praze 1, kde se schůze konala. 

                                                                                                PaedDr. Miloš Kusý

26.3.2014_oslavil_predseda_CVS_Marcel_Winter_sve_66.narozeniny_s_predsednictvem_CVS_a_se_zastupcem_Svazu_Vietnamcu_v_CR26.3._se_konala_slavnostni_schuze_predsednictva_CVS_u_prilezitosti_66.narozenin_predsedy_Marcela_Wintera

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.