ODPOVĚĎ MINISTERSTVA VNITRA ČR PŘEDSEDOVI ČVS

odpoved_VRMV_predsedovi_cvs__3310262__001

Ministerstvo vnitra
Bc. Jana Malíková
vrchní ředitelka sekce kabinet ministra vnitra    Praha Č. j. MV-29201-2/OBP-A-2014

Vážený pane předsedo,

prostřednictvím oddělení styku s veřejností Úřadu vlády ČR jsem obdržela Vaše blahopřání členům vlády k získání důvěry Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a návrh 12 opatření k zesílení boje proti vietnamské narkomafii v ČR, které jste zaslal na přímo Ministerstvu vnitra. http://cvs-praha.cz/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

S Vašimi návrhy opatření jsme měli možnost se seznámit již při vypořádání dotačního projektu Vietnamsko-česká protidrogová liga financovaného v rámci mimořádného dotačního programu Prevence drogové kriminality v příhraničí realizovaného Ministerstvem vnitra. Vámi uvedená opatření považujeme za podnětná, inspirující a jsme připraveni o nich s Vámi diskutovat.

Velice si vážíme vzájemné spolupráce prostřednictvím výše uvedeného projektu k prevenci drogové kriminality v pohraničí, neboť i dle našich informací lze tento projekt považovat za úspěšný. I nadále doporučuji komunikovat při řešení této problematiky se zástupci Odboru bezpečnostní politiky, jakožto věcným gestorem za tuto oblast.

S pozdravem

Vážený pan
Marcel Wintr
předseda Česko-vietnamské společnosti

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.