PODĚKOVÁNÍ PŘEDSEDOVI ČVS OD ASSOC.PROF.DR.ING. ANTONA FOJTIKA,CSc. Z ČVUT PRAHA

Vážený pan Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti

Vážený pane Winter,

děkuji Vám za zaslání dokumentů o kterých jsme hovořili. Navíc jste mně poslal mnoho informačního materiálu, za což Vám srdečně děkuji. Já jsem už slyšel odezvu na Vás od svých spolupracovníků ve Vietnamu. Požíváte tam veliké vážnosti a jste vysoce oceňován tamními oficiálními místy, což je příkladné z Vašich vyznamenaní a medailí. Srdečně Vám gratuluji.
   Já pracuji na ČVUT v Praze, ale mám profesní aktivity v jihovýchodní Asii, ze „základnou“ v HCMCity. Přednáším (od r. 2007) hlavně na tamní Universitě, kde mám studenty a rovněž v Hanoji. Mám možnosti pracovat v Nanotechnologickém centru blízko HCMCity a v jiném zařízení HTPLABS což je SaigonHi-Tech Park R&D Center, blízko HCMCity. Website: www.shtplabs.org (V Hanoi máme centrum pro přípravu studentů ke studiu v ČR). Pro studenty přednáším celo-semestrálně  Nanotechnologie a Nano-bio-medical-aplikace a vedu je v diplomních a PhD pracích i k využívaní Hi-Tech pro praxi.
   Ocením možnost diskuze s Vámi.
   S přáním zdraví, úspěchů a pohody:
                                                               Anton Fojtik 
                                              Assoc. Prof.Dr.Ing. Anton FOJTIK, CSc.
                                               Czech Technical University in Prague
             Faculty of Biomedical Engeneering Nanosciences and Nanotechnology
                                                    Research and Education 
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.