OSLAVA VYDÁNÍ 5. DÍLU VELKÉHO UČEBNÍHO ČESKO-VIETNAMSKÉHO SLOVNÍKU

Ve středu 4. dubna se v pražské Sapě konala oslava vydání 5. dílu velkého učebního česko-vietnamského slovníku a zároveň i 70. narozenin hlavního autora i organizátora slovníku, dlouholetého člena naší Česko-vietnamské společnosti, Ing. Nguyen Quyet Tiena. Za Česko-vietnamskou společnost se této akce spolu
se mnou zúčastnili předseda ČVS PaedDr. Miloš Kusý se svojí manželkou Hanh a místopředseda ČVS Jiří Hruška z Mladé Boleslavi. Osobně jsme poděkovali Ing. Nguyen Quyet Tienovi za toto jeho vynikající originální dílo, které velmi pomáhá zejména vysokoškolským studentům u nás i ve Vietnamu.

Ve svém projevu jsem jej jako čerstvý sedmdesátník přivítal mezi nás sedmdesátníky a přednesl jsem i předal jsem mu svoji novou báseň „Zpověď“ Byla to moc krásná akce na počest záslužné práce i životního jubilea velmi charakterního, čestného a pracovitého a Vietnam i Českou republiku celým svým srdcem milujícího člověka, kterého si nesmírně vážím a je mi ctí být jeho dlouholetým přítelem.
 
Marcel Winter
Čestný předseda Česko-vietnamské společnosti
  
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.