VÍTĚZ TENISOVÉHO TURNAJE VIETNAMCŮ Z EU ZÍSKAL POHÁR PŘÁTELSTVÍ ČVS

V sobotu i v neděli 19. a 20. srpna se konal ve WTC Modletice již 18. ročník tradičního prestižního tenisového turnaje Vietnamců „Zlatá raketa Praha Open 2017 ČR – EU“, kterého se zúčastnili soutěžící z 24 tenisových klubů z ČR, Slovenska, Polska, Maďarska, Německa, Rakouska i z Vietnamu. Turnaj pořádali Svaz Vietnamců v EU i v ČR a Tenisový klub Vietnamců v Praze. Tradičně naše Česko-vietnamská společnost i letos věnovala kolektivnímu vítězi – tenisovému klubu, který získal na turnaji nejvíce nejlepších výsledků ve všech kategoriích, velký „Pohár přátelství Česko-vietnamské společnosti“. Jako hosté se turnaje zúčastnili předseda ČVS Marcel Winter a člen předsednictva ČVS Jiří Hruška, kteří se na turnaji setkali a hovořili s mnoha vietnamskými přáteli.

Na závěr tenisového turnaje v neděli 20. srpna při slavnostním předávání cen pozdravil předseda ČVS Marcel Winter soutěžící a popřál jim jménem ČVS hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchů, spokojenosti i splnění všech jejich životních přání. Po svém projevu předal „Pohár přátelství Česko-vietnamské společnosti“ kolektivnímu vítězi turnaje, kterým se stal Tenisový klub Vietnamců v Praze (CAU LAC BO QUAN VOT PRAHA).

                                                                  PaedDr. Miloš Kusý

                                                                 Místopředseda ČVS

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.