SEMINÁŘ A OBCHODNÍ SETKÁNÍ S PODNIKATELSKOU DELEGACÍ Z HANOJE

   Dne 20.srpna se uskutečnil seminář a obchodní setkání s podnikatelskou delegací z Hanoje v Technologickém centru Akademie věd ČR v Praze 6. Úvodní slovo přednesl Ing. Petr Hladík, Ph.D., vedoucí Oddělení rozvoje podnikání TC AV ČR. Pak přednesl projev Le Hong Thanh, ředitel Úřadu průmyslu a obchodu hlavního města Hanoje. O marketingu, akvizici a obchodních zvyklostech i možnostech ve Vietnamu informoval přítomné předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter. Jeho přednáška zahrnující konkrétní praktické zkušenosti z 20ti leté marketingové práce ve Vietnamu byla oceněna velkým potleskem. Než začalo individuální osobní jednání českých a vietnamských podnikatelů, tak řada českých podnikatelů požádala Marcela Wintera o další informace týkající se 93 milionového vietnamského trhu. Dvacetičlennou delegaci vietnamských podnikatelů tvořili zástupci textilních firem, kteří projevili zájem o spolupráci a kooperaci s českými firmami.
Predseda_CVS_Marcel_Winter_prednasel_20._srpna_o_Vietnamu_v_TC_Akademie_ved_CR Predseda_CVS_Marcel_Winter_prednasi_o_Vietnamu_na_konferenci_v_TC_Akademie_ved_CR Seminar_a_obchodni_setkani_s_vietnamskou_delegaci_zahajil_Ing.Petr_Hladik__PhD.
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.