BLAHOPŘÁNÍ VIETNAMSKÝM ŠKOLÁKŮM A STUDENTŮM

Blahopřeji jménem celé Česko-vietnamské společnosti všem vietnamským školákům, studentům i studentkám za jejich vynikající studijní výsledky na českých i na zahraničních školách. Svými výbornými studijními výsledky dokazujete vaši píli, studijní nadání i pracovitost, talent a také svoji zodpovědnost. Děkuji vašim rodičům, kteří se o vás vzorně starají, pomáhají vám, podporují vás, jsou vám zázemím i oporou ve vašem studiu. Vy svými výbornými studijními výsledky na základních, středních i na vysokých školách a univerzitách nejlépe reprezentujete a celospolečensky propagujete celou vietnamskou komunitu u naší veřejnosti, za což vám právem patří náš dík. Jste budoucností vašich rodičů i celé naší společnosti. Přeji vám všem hodně zdraví, štěstí, rodinné lásky, pohody, ale také moc krásné prázdniny i splnění všech vašich životních přání. Je mi ctí vám poděkovat i žít s vámi v jedné zemi. Jsem rád, že jste. S projevem díků:
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti

MARCEL WINTER VÁM PŘEJE MNOHO ZDRAVÍ A POHODY V NOVÉM ROCE 2015!
Školáci
VIETNAMŠTÍ STUDENTI ÚSPĚŠNĚ DOKONČÍ STUDIA NA VŠ VIETNAMSKÉ DĚTI SE VÝBORNĚ UČÍ  I V KARLOVÝCH VARECH VIETNAMSKÉ DĚTI SE VÝBORNĚ UČÍ
http://www.halonoviny.cz/articles/view/38948818
 VIETNAMSKÉ DĚTI SE VÝBORNĚ UČÍ I V KARLOVÝCH VARECH
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.