NA OSLAVĚ NOVÉHO LUNÁRNÍHO ROKU TÉT V PRAZE JSME PŘEDSTAVILI KVALITNÍ ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ PRO CIZINCE

Na oslavě Nového Lunárního roku Tét v Praze, která se konala 13. února v sále restaurace Dong Do na Sapě, jsme představili kvalitní zdravotní pojištění Pojišťovny VZP pro cizince, které má název Exclusive a poskytuje cizincům stejný komfort a rozsah, jako mají čeští občané. Výhodné je i tím, že se neplatí předem na celý rok, ale jen na 3 měsíce. Chceme, aby co nejvíce Vietnamců žijících u nás mělo kvalitní zdravotní pojištění, které má co největší servis a poskytuje krytí nákladů lékařům i nemocnicím. Nechceme, aby se Vietnamci při úrazech a onemocněních, které si vyžádají odborná vyšetření, operace a pobyt v nemocnici, dostávali do dluhové pasti a hrozila jim exekuce jen proto, že mají uzavřené nekvalitní levné zdravotní pojištění, které nekryje náklady lékařům a nemocnicím. Dlužníci našeho zdravotnictví navíc nemají ani nárok na prodloužení pobytu u nás. Zdraví je přece to nejcennější, co člověk má a proto všem Vietnamcům žijícím v ČR chceme pomoci jejich zdraví chránit a kvalitním zdravotním pojištěním zvýšit jejich životní jistoty.
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti
Predseda_CVS_Marcel_Winter_vysvetluje_vyhody_zdravotniho_pojisteni_Exclusive_od_PVZP_pri_oslave_Noveho_Lunarniho_roku__13.2.2015_v_sale_restaurace_Dong_Do_ve_VOC_Sapa_v_Praze_ OSLAVA_NOVEHO_LUNARNIHO_ROKU_13.2.2015_V_SALE_RESTAURACE_DONG_DO_NA_SAPE_V_PRAZE
.
Informace ve vietnamštině na webu vietnamského časopisu Tuan tin moi:
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.