ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MUSÍ MÍT KVALITNÍ PLNĚNÍ!

logo_CVS_-_nove       Logo Pojišťovna VZP                         

 

                                                                                                             ZDRAVÍ JE TO NEJCENNĚJŠÍ, CO ČLOVĚK MÁ!

ZAJISTĚTE PROTO SVÝM DĚTEM, RODIČŮM I SOBĚ KVALITNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI

 Mějte jistotu, že o vaše děti, rodiče i o vás je zde dobře postaráno!

Když je člověk zdravý a má práci, nic ho netrápí. Platí to pro většinu lidí všude na světě, tím spíš o Vietnamcích, které si mnozí berou jako příklad pracovitosti.

Co když se ale něco porouchá?

Ochraňte svoji komunitu

Pokud jde o zdraví, ani mladý člověk by neměl zanedbávat potřebu správného zdravotního pojištění. Tím spíš, když není zodpovědný jenom sám za sebe, ale má třeba malé děti, vychovává studenta nebo se stará o babičku či dědu. Komunita sice v nouzi může pomoct, ale není přece moudré spoléhat na ostatní, když se o sebe mohu, a podle zákona dokonce musím, postarat.

V Česku existuje poměrně velká konkurence a tak je dobré výběru pojišťovny věnovat pečlivou pozornost. Dokud pomoc nepotřebujeme, nezdá se nám tak důležité, kdo je naším partnerem – řešit to až v případě úrazu nebo nemoci může být ale nebezpečně pozdě.

Zdravotní pojištění nemá být pouhým papírem pro cizineckou policii, ale je důležitým předpokladem k ochraně  vaší osoby a vašich financí v případě nemoci či úrazu. Máte představu, kolik zaplatíte za sádru, pokud si zlomíte nohu, jaká je cena ošetření v případě, že vás rozbolí zuby nebo kolik se účtuje za akutní lůžko v případě jakékoli náhlé ztráty vědomí? Částky za tuto péči se pohybují v desítkách, stovkách i milionech korun.

Dejte si pozor na podvodníky!

„Nedávno jsme si nechali udělat průzkum ve známém centru SAPA, jaké pojistky se tady nabízejí. A musím říct, že jsem byla z výsledků docela zděšená,“ svěřuje se Halina Trsková, obchodní a marketingová ředitelka Pojišťovny VZP.

Proč? Nikdo z klientů nebyl seznámen s pojistnými podmínkami, natož s rozsahem pojistného krytí. Řada klientů  nedostala do ruky ani pojistnou smlouvu, přitom za pojištění zaplatila.

Pojistky se navíc často uzavírají pod logem Pojišťovny VZP, a. s. Důvod je zřejmý – naše pojišťovna je špičkou v tomto pojištění, a jejím jediným cílem je ochrana klienta v případě vzniku pojistného rizika. Ale pozor! V těchto případech ani jedna pojistka nebyla uzavřena pro Pojišťovnu VZP, a. s., ten, kdo pojistku pod hlavičkou PVZP uzavíral, je obyčejný podvodník!

Každé obchodní místo v SAPĚ  se pyšní obrovským logem PVZP, „prodejci pojistek“ zneužívají našeho dobrého jména, aniž by s námi měli jakoukoli smlouvu. Dejte si pozor na to, s kým smlouvu uzavíráte!

 Levné pojistky jsou často jen bezcenný kus papíru

Každého samozřejmě zajímá „dobrá“ cena. Klient bohužel často vůbec neví, co za pojištění si kupuje. Konkurence prodává pojištění za 4 až 6 tisíc korun. Za tuto cenu ale nelze koupit pojistnou smlouvu s kvalitním krytím.

Za tuto cenu si  klient  kupuje pouze  drahý papír. Potištěný papír stojí 1,10 Kč!

Poctivé pojištění u nás stojí zhruba 13 tis. Kč ročně, garantuje vám  pojistné krytí, když se stane neštěstí nebo propukne nemoc. „Každý by se před uzavřením pojištění měl zajímat o to, s kým vlastně pojistku uzavírá a jaká rizika pojištění kryje,“ radí obchodní šéfka PVZP.

 Pomoc, na kterou je spolehnutí

Pojišťovna VZP je již dlouholetým partnerem  vietnamské komunity v Česku, řadu let ji podporuje a je kvalitním pomocníkem v případě úrazů či nemoci vašich dětí, prarodičů, ale samozřejmě i vás. Je také 10 let kolektivním členem Česko-vietnamské společnosti a v minulosti již řadě Vietnamců jaké jediná v ČR aktivně pomohla. Například v roce 2006, když byli rodiče těžce nemocného vietnamského novorozence Do Anh Tai z Varnsdorfu vyrozuměni, že musí uhradit několik set tisíc Kč za léčení po jeho narození mostecké nemocnici, jinak si jej budou muset vzít domů, tak jediná Pojišťovna VZP jim spolu s Česko-vietnamskou společností zajistila pomoc. Česko-vietnamská společnost vybrala pro rodiče malého Do Anh Tai z Varnsdorfu na úhradu jeho léčení veřejnou sbírkou přes 630 tisíc Kč, na kterou přispěla i Pojišťovna VZP a Svaz Vietnamců v ČR. Pojišťovna VZP také zařídila převoz malého Do Anh Tai z mostecké nemocnice na speciální oddělení nemocnice na Karlově náměstí do Prahy a umožnila jeho matce, aby byla v pražské nemocnici se svým novorozencem. Tlumočnicí matky s lékaři byla paní Ing.Binh Smržová, členka Česko-vietnamské společnosti. Pojišťovna VZP také jaké první a zatím jediná v ČR na návrh předsedy Česko-vietnamské společnosti vymyslela a za 3 měsíce zavedla nový typ zdravotního pojištění pro těhotné cizinky s názvem Gravidita, aby se již podobný případ neopakoval. Z pojistky Gravidita se pak hradí až 500 000,- Kč na úhradu léčení nemocného novorozence .

 Nabídka PVZP znamená opravdovou pomoc v případě nouze. Nejenom proto, že existuje na trhu nejdéle a proto její tým má opravdové zkušenosti s potřebami cizinců. Pojišťovna VZP spolupracuje s největší sítí  4800 zdravotnických zařízení včetně přímého napojení na nemocnice. Rozsáhlá síť zdravotnických zařízení znamená to, že vám poskytneme lékařskou  péči,  ať se pohybujete v kterékoli  části republiky.

Když už se vám něco stane, vaši blízcí se mohou spolehnout na kvalitní asistenční službu, která funguje 24 hodin, sedm dní v týdnu, po celý rok. Pojišťovna VZP nabízí členům vaší komunity nejlepší plnění na trhu a oproti konkurenci si můžete vybrat z více variant pojištění. Jako jediná nabízí PVZP také komplexní zdravotní pojištění cizinců Exclusive v rozsahu veřejného zdravotního pojištění.

 Marcel Winter

Předseda Česko-vietnamské společnosti

ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MUSÍ MÍT KVALITNÍ PLNĚNÍ!

ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MUSÍ BÝT KVALITNÍ! ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MUSÍ BÝT KVALITNÍ!_0001

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.