KONICA MINOLTA A ČVS NABÍZÍ POMOC PRO VIETNAMSKÉ PODNIKATELE

      Pomoci vietnamským podnikatelům, kteří provozují své prodejny v kamenných obchodech, chce nový projekt firmy KONICA MINOLTA a Česko-vietnamské společnosti. Prvním deseti vietnamským podnikatelům z celé ČR bude zdarma půjčen moderní kopírovací stroj Konica Minolta a po smluvní dobu nejméně 2 let jim bude zdarma poskytován spotřební materiál, například náplně barev pro tisk i papír.  Vietnamští podnikatelé umístí na výklady svých provozoven samolepku s nápisem MINI COPY SHOP a budou nabízet veřejnosti černobílý i barevný tisk, ale za bezkonkurenční nejvýhodnější nejmenší ceny v ČR. Montáž kopírky a trvalé dodávky spotřebního materiálu zajistí odborní pracovníci firmy Konica Minolta. Podnikatelé si nejen mohou měsíčně vydělat 1000 až 7000,- Kč bez investice za nový kopírovací stroj, ale hlavně získají nové zákazníky, kteří by jinak do jejich prodejny nepřišli.

     Tito noví zákazníci požadující kopírování dokumentů si dosavadní prodejnu ( například potravin, oděvů, nábytku, letenek atd. ) prohlédnou a mnozí si i nakoupí stávající sortiment. Zájemci se mohou informovat v češtině u pana Ing. Jaroslava Adamíry z firmy Konica Minolta a to buď telefonicky na čísle 602 325 540, nebo emailem na jaroslav.adamira@konicaminolta.cz. Záštitu nad tímto projektem převzal a využití doporučuje Marcel Winter – předseda Česko-vietnamské společnosti, neboť projekt pomůže vietnamským podnikatelům, kteří díky své pracovní flexibilitě rozšíří u široké veřejnosti své nabízené služby. A to je významné pro budování dobrého jména vietnamských podnikatelů u nás. Přátelé si prostě musí pomáhat. 

PROJEKT ČVS A FIRMY KONICA MINOLTA

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.