DĚKUJEME MPO, ŽE POVĚŘILO AGENTURU CZECHTRADE K ZAJIŠTĚNÍ ÚČASTI NA VIETNAM EXPO 2015

I když jsme žádali MPO ČR, aby jubilejní 25. mezinárodní obchodní veletrh VIETNAM EXPO 2015 zařadilo dodatečně do svých oficiálních účastí ČR, děkujeme MPO, že pověřilo státní proexportní agenturu CzechTrade, aby zařadila tento největší a nejprestižnější vietnamský veletrh, který je navíc i prodejní, do seznamu akcí SVV 2015 – Společné účasti na specializovaných výstavách a veletrzích v zahraničí v roce 2015. Agentura CzechTrade tak významně pomůže dotacemi za pronájem stánku, až do výše 120 tisíc Kč,  malým a středním podnikům zajímajícím se o vietnamský trh s 92 miliony obyvatel, jenž se chtějí na veletrhu VIETNAM EXPO od 15. do 18. dubna 2015 v Hanoji prezentovat.

Prezentace na veletrhu je vždy ta nejlepší a nejkvalitnější forma marketingu, neboť na veletrhu v daném konkrétním teritoriu vystavovatel zjistí tamní domácí i světovou konkurenci, včetně prodejních cen i připomínky a přání zájemců o jeho výrobky, technologie nebo služby. Přeji agentuře CzechTrade, aby brzy vybrala realizační agenturu, která technicky zajistí účast zájemců ve společné expozici na tomto veletrhu. Rád agentuře CzechTrade a jí vybrané realizační agentuře předám své mnohaleté praktické zkušenosti s účastí na veletrzích VIETNAM EXPO v Hanoji. DĚKUJEME ZA AKTIVNÍ PŘÍSTUP A ŘEŠENÍ SOUČASNÉ EXPORTNÍ SITUACE MPO ČR I STÁTNÍ PROEXPORTNÍ AGENTUŘE CZECHTRADE. JE VIDĚT, ŽE MPO RYCHLE NAPRAVILO NEDOSTATKY S OFICIÁLNÍ NEÚČASTÍ NA TOMTO VELETRHU Z LET 2004 AŽ …, NEBOLI MINULOST JE ZA NÁMI, AŤ ŽIJE ÚČAST NA VIETNAM EXPO 2015! VŠEM VYSTAVOVATELŮM Z ČR PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ, CO NEJMÉNĚ MEMORAND A CO NEJVÍCE KONTRAKTŮ! ZÁJEMCI O PREZENTACI NA VELETRHU VIETNAM EXPO 2015 V HANOJI NAJDOU INFORMACE NA WWW.CZECHTRADE.CZ A U AGENTURY CZECHTRADE SE MUSÍ PŘIHLÁSIT K ČERPÁNÍ DOTACÍ Z PROGRAMU SVV 2015 I K ÚČASTI NA VELETRHU.

Marcel Winter

Předseda Česko-vietnamské společnosti

Sdělení kolektivního člena Česko-vietnamské společnosti ze dne 19. září 2014:

Pane předsedo Česko-vietnamské společnosti,
veletrh VIETNAM EXPO 2015 je zařazen do akcí s podporou a bude zajišťován – zastřešen agenturou CzechTrade. Včera 18.9. jsme to obdrželi oficiálně. Pokud jde o ATOK, tak budeme mezi členy akvírovat a rádi bychom tam měli informační stánek v rámci české účasti.
Zdraví
Ing. Ludmila Halkovova
Projektový manažer / Project Manager
ATOK – Asociace textilniho-odevního-kozedelneho prumyslu
Association of Textile, Clothing and Leather Industry
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.