DĚKUJEME ČESKÉ TELEVIZI ZA ODVYSÍLANÉ DVA FILMY O VIETNAMU VE DVOU DNECH!

Film_o_Vietnamu
Česko-vietnamská společnost děkuje České televizi, že ve dvou dnech odvysílala dva filmy o Vietnamu. V pátek 27. 11. vysílala ČT 2 od 16.hodin v rámci cyklu „Vůně cizích krajů“ starší dokumentární film o Vietnamu. Rozhodně stojí za shlédnutí i když dnes už některé upoutávky a komentáře neplatí. V sobotu 28.11. vysílala Česká televize Déčko od 15,45 hodin v kanadském seriálu WOW „Světoběžky“ film o Vietnamu, komentovaný a uváděný mladou generací. Je vhodný zejména pro vietnamské děti u nás narozené a pro jejich české kamarády a kamarádky ve školách v ČR. Dozvědí se v něm i o 1000 let starém tradičním receptu na výrobu vietnamských Jarních závitků, ale také poznají, že i květy dýní se dají jíst a poznají řeku Mekong. Oba odvysílané filmy si můžete prohlédnout na:
 Děkuji jménem Česko-vietnamské společnosti České televizi, protože vysíláním obou filmů se zvýšila informovanost české veřejnosti o zemi našich přátel, tedy o překrásném Vietnamu.
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.