Blahopřání od předsedy společnosti Vietnamsko-českého přátelství z Hanoje


Hà Nội dne 20. prosince 2012

Vážený pane čestný předsedo,
vážený pane předsedo,

Jménem Společnosti Vietnamsko-českého přátelství a jménem svým Vám oběma srdečně blahopřeju k Vaším zvolením čestným předsedou a předsedou Česko – vietnamské společnosti na nedávné její šestnácté valné hromadě.

Já spolu s členy naší Společnosti jsme přesvědčeni, že pod vedením nového předsedy bude Vaše Společnost nadále aktivně pokračovat na dobře vytyčené cestě v zájmu dalšího utužování a posilování přátelství a spolupráce jak mezi Českou republikou a Vietnamskou socialistickou republikou, tak i mezi našimi Společnostmi.

Přeju Vám, vážený pane čestný předsedo a pane předsedo, pevné zdraví, vždy dobrou pracovní kondici a mnoho úspěchů ve Vaši záslužné práci pro Česko – vietnamskou společnost i ve Vaších podnikatelských aktivitách.

K přicházejícím svátkům Vám oběma, Vaším rodinám a všem členům Vaší Společnosti a jejich rodinám z celého srdce přeju krásné a radostné prožittí Vánočních svátků; Štastný a úšpěšný Nový rok 2013.

Ing.Nguyễn Minh Hồng, CSc.
Předseda Společnosti Vietnamsko – českého přátelství.

Vážený pan Marcel Winter, čestný předseda ČVS,
Vážený pan PaeDr. Miloš Kusý, předseda ČVS.
Praha,
Česká republika

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.