Pozvánka nejen našim cestovním kancelářím: DUBNOVÝ VELETRH TURISTIKY VE VIETNAMU – VITM HANOI 2014

Od 3. do 6.dubna se koná v Hanoji veletrh turistiky VITM HANOI 2014 – Vietnam International Travel Mart, na kterém se představí 400 zahraničních i vietnamských cestovních kanceláří, hotelů a turistických resortů i středisek. Očekává se návštěva 50 000 návštěvníků z celého světa. Vietnam se stal turistickou destinací tohoto milénia a naše cestovní kanceláře by jej měly co nejdříve zařadit do své celoroční nabídky. Bezpečí, všude usměvaví lidé, přes 1600 km bílých písčitých pláží, Jihočínské moře v severní části Vietnamu zelené a v jižní části tmavě modré, císařský palác v Hue, největší asijský zábavní park poblíž Danangu s lanovkou 24 km, pro naše turisty levné potraviny bez jakýchkoliv „éček“ a konzervantů i chutná jídla, to vše si již pochvalují miliony zahraničních turistů, kteří dnešní Vietnam navštívili. Nástupní cena do taxíku v přepočtu 10,- Kč, kilometr jízdy také, čerstvá bageta 3,50 Kč, polévka Phó v restauraci 20,- Kč a biftek s hranolky i oblohou 80,-Kč, baliček žvýkaček 2,- Kč, točené pivo 15,- Kč, cigarety od 9,- (vietnamské) do 22,- Kč (Marlboro) za krabičku. Vlhkost vzduchu vyhovuje zejména astmatikům a kuřákům. Nepřekvapí vás ani česky nebo slovensky mluvící Vietnamci, kterých ve VSR žije přes dvě stě tisíc. Předsedou Společnosti Vietnamsko-českého přátelství ve VSR je Dr. Nguyen Minh Hong – náměstek ministra informatiky a spojů VSR. Vietnam je prostě země našich přátel, zdraví a úsměvů. Máme s Vietnamci mnoho společného, neboť nejoblíbenějším nápojem ve Vietnamu je pivo a nejpopulárnějším sportem kopaná. Proto v celém Vietnamu vzniklo i mnoho restauračních minipivovarů a jeden vietnamský televizní program je speciálně pouze fotbalový.
             Pro zástupce cestovních agentur a kanceláří připravili organizátoři veletrhu poznávací program od 2. do 7.dubna. Všichni  budou 2.dubna přivítáni na hanojském letišti Noi Bai a odvezeni do hotelu. 3.dubna se zúčastní slavnostního zahájení veletrhu VITM HANOI 2014 i doprovodných akcí. 4.dubna navštíví město Ninh Binh s plážemi u moře, Bai Dinh Pagodu – velkou pagodu a Tran An Eco – moderní ekologický turistický komplex. 5.dubna je na programu návštěva mauzolea zakladatele Vietnamu Ho Chi Minha, prezidentského paláce, sloupové pagody, ale také domu, ve kterém Ho Chi Minh žil, muzea literatury i Thang Long Royal Citadel – hanojské královské pevnosti. Večer účastníci poznají světoznámé vodní loutkové divadlo. Dne 6.4. navštíví mořskou zátoku Halong Bay, která byla zařazena mezi sedm přírodních divů světa a je chráněnou památkou UNESCO. Na závěr se s nimi organizátoři veletrhu rozloučí  7.4. na letišti. Zástupci našich cestovních agentur a kanceláří se mohou nejpozději do 20.března přihlásit na email sales@hanoitourist-travel.com nebo telefonicky na +84 4 913 366 202. Další informace najdou naše cestovní agentury i kanceláře na www.vitm.vn. Informace o současném Vietnamu najdete také na www.cvs-praha.cz.
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.