STANOVISKO A PODPORA Dr., Ing. JIŘÍHO SMEJKALA, DLOUHOLETÉHO ČLENA ČVS A MNOHALETÉHO ČLENA PŘEDSEDNICTVA ČVS, ŘEDITELE SOUKROMÉ GRAFICKÉ ŠKOLY V PRAZE 4:

Ahoj Marceli,

celostátní boj proti vietnamské narkomafii považuji stejně jako Ty za velmi důležitý úkol Česko- vietnamské společnosti. Nepochybně se setká s podporou nejen našich občanů, ale i drtivé většiny Vietnamců, kteří zde poctivě pracují či studují. Jistě si uvědomuješ i rizika, která Ti tento boj může přinést, včetně ohrožení osobní bezpečnosti. Tvůj postoj vyžaduje proto i velkou osobní statečnost, kterou takto projevuješ. Mrzí mne, že nemohu být přítomen na valné hromadě ČVS 14.12.,abych Tě mohl podpořit. Přijet bych mohl až navečer před 19 hodinou, a to už bude asi po jednání. Tak aspoň prosím vezměte při případném hlasování v úvahu toto mé stanovisko, ve kterém Tě podporuji. Dále jsem v případě potřeby ochoten s Tebou spolupracovat.

Držím palce a zdravím Tebe i ostatní slušné a poctivé členy ČVS.
Váš Jirka Smejkal – Praha

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.