ČVS PŘEDSTAVILA V HANOJI FOTBALISTU A MÍČE Z ČR

Čestný předseda Česko-vietnamské společnosti (ČVS) Marcel Winter připravil v Hanoji propagační sportovní seminář, na kterém představil prvoligového fotbalistu Josefa Hamouze a míče pro kopanou, volejbal i košíkovou firmy Gala a.s. Prostějov.

Před akcí v denících Bongdá a Bongdá & Cuoc Song vyšla vietnamská navštívenka prvoligového fotbalisty Josefa Hamouze, který hrál v FC Slovan Liberec, FK Baumit Jablonec, 1.FC  Brno, ale také ve SVM Mattersburg ve SRN i ve FC Eger v Maďarsku. Fotbal je totiž nejpopulárnějším sportem ve Vietnamu a dokonce jeden kanál vietnamské televize je výhradně fotbalový. V pondělí 18. listopadu se sešli na této akci zástupci vietnamského sportu, ale také výrobci a prodejci míčů i zástupci Společnosti Vietnamsko-českého přátelství.

Zleva Josef Hamouz, Ing.Tran Cong Tuong,Marcel Winter, Petr Hamouz

Zleva Josef Hamouz, Ing.Tran Cong Tuong,Marcel Winter, Petr Hamouz

Přítomen byl také zástupce velvyslance ČR ve VSR Karel Šrol. Akci zahájil Marcel Winter, který ve svém projevu představil ČVS a snahu pomoci rozvíjet přátelství a spolupráci ČR s VSR i v oblasti sportu. Potom Petr Hamouz z firmy School Sport s.r.o. z Prahy i Bohuslav Vičar z firmy Gala a.s. Prostějov představili vystavené míče české výroby. Na závěr se představil fotbalista Josef Hamouz, který nabídnul svoji pomoc vietnamské kopané.

Beseda s účastníky akce byla velmi přátelská

Beseda s účastníky akce byla velmi přátelská

Následná diskuze byla velmi otevřená a přátelská Účastníci semináře si chodili pro podpis našeho prvoligového fotbalisty a ten se jim musel podepisovat na míče, které obdrželi každý jako dar i na barevné karty s jeho fotografií. Na závěr této propagační akce se vietnamští účastníci fotografovali zejména s Marcelem Winterem a Josefem Hamouzem. Díky této vydařené akci se firmy School Sport z Prahy a Gala z Prostějova rozhodly stát kolektivními členy Česko-vietnamské společnosti na 17.valné hromadě ČVS, která se uskuteční 14.prosince v Praze a na kterou je čestný předseda ČVS Marcel Winter pozval.   

 

PaeDr. Miloš Kusý

Předseda ČVS

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.