Poděkování čestnému předsedovi ČVS Marcelu Winterovi za jeho výzvu STOP DROGÁM = START PRO VÁS

Vážený pane čestný  předsedo,

dovolte mi, abych Vám upřímně poděkoval za Vaši významnou podporu protidrogové prevenci uvnitř vietnamské komunity , kterou jste svou výzvou učinil.

Velmi si vážím Vaši výzvy  a varování v ní uvedená, a proto jsem ji již přeposlal všem účastníkům Vietnamsko-české protidrogové ligy a na adresy medií. Již nyní dostávám pozitivní odpovědi.

Všichni oceňují, že stejně jako v minulých letech, kdy  jste bojoval jako jediný v naší republice  proti drogové mafii uvnitř vietnamské komunity, tak i nyní z daleké Hanoje

zasíláte tuto velmi cenou a potřebnou výzvu.Vaše obavy a starost z možných  dopadu drogové kriminality na vietnamskou komunitu jsou upřímným projevem krásného vztahu který k ní máte.

Významně jste tak podpořil všechny, kteří se aktivně zapojili do nelehkého boje očištění vietnamské komunity od drogové mafie a tím i předcházení Vámi uváděných dopadů.

Děkuji Vám  jménem předsednictva a jménem všech členů Česko-vietnamské společnosti.

PaedDr. Miloš Kusý

Předseda ČVS

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.