SPLNĚNÍ NAŠICH VÍZOVÝCH POŽADAVKŮ JE V PROGRAMOVÉM PROHLÁŠENÍ VLÁDY ČR

Předseda vlády Andrej Babiš na tiskové konferenci po jednání vlády, 18. prosince 2017.
v programovém prohlášení vlády ČR, vedené premiérem Ing. Andrejem Babišem, je také uvedeno:
zjednodušení, zprůhlednění a zrychlení systému k zajištění příchodu zahraničních pracovníků do firem v České republice“.
Jsme moc rádi, že naše mnohaleté veřejné konkrétní vízové požadavky odeslané vládě, ministerstvům, politikům, ale i poslancům a senátorům, našly příznivou odezvu v důležitém aktuálním programovém prohlášení vlády ČR. Děkujeme, prospěje to naší ekonomice, našim podnikům, ale také to zlepší vzájemnou spolupráci ČR s Vietnamem.
                                                               Marcel Winter
                                                         Čestný předseda ČVS

Výňatky z Programového prohlášení vlády Andreje Babiše:

Průmysl a obchod: Podle požadavků podnikatelské sféry zjednodušíme, zprůhledníme a zrychlíme celý systém poskytování pracovních povolení pro zahraniční pracovníky, zejména v nezbytných případech a při nezájmu českých občanů o tyto pracovní pozice. Zároveň budeme dbát na to, aby se nezvýšilo bezpečnostní riziko v České republice.

Zahraničí politika: V oblasti zahraniční obchodní politiky budeme rozvíjet proaktivní ekonomickou diplomacii, která napomůže lepšímu prosazování českých ekonomických zájmů. Podpoříme exportéry jak v hledání nových obchodních příležitostí, tak v udržení jejich přítomnosti na stávajících trzích a ochráníme investiční projekty v zahraničí. Provedeme reformu všech stávajících zahraničních zastoupení s cílem zvýšit jejich efektivitu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.