SETKÁNÍ S VIETNAMSKOU DELEGACÍ

Vpredseda-cvs-marcel-winter-s-mistopredsedou-cvs-paedr-milosem-kusym-a-clenem-predsednictva-cvs-jirim-hruskou-na-setkani-s-viet-delegaci neděli 18. září se konalo na velvyslanectví Vietnamu v Praze za přítomnosti velvyslance VSR v ČR j.e. Truong Manh Sona setkání vedení naší celostátní Česko-vietnamské společnosti s vietnamskou delegací vedenou paní Truong Thi Mai, členkou politbyra KS Vietnamu, ve které byli i zástupci vietnamských ministerstev.

Za naši ČVS se tohoto setkání se mnou zúčastnili místopředseda PaeDr. Miloš Kusý a člen předsednictva Jiří Hruška. Informoval jsem vietnamskou delegaci o aktivitách ČVS, zejména o našem pilotním zkušebním personálním a vzdělávacím projektu „My pomůžeme vám a vy pomůžete nám“ určeném výhradně jen pro naše kolektivní členy, ale také o velkém úsilí ČVS zjednodušit a urychlit možnost vietnamským zájemcům posílit náš trh práce i vietnamským maturantům studovat na vyšších odborných a vysokých školách v ČR, na žádost a ku prospěchu kolektivních členů ČVS. Místopředseda ČVS PaeDr. Miloš Kusý informoval vietnamskou delegaci o vynikající integraci vietnamské komunity do naší společnosti, ale také o zvýšené oblibě Vietnamců u české veřejnosti. Na závěr setkání nám paní Truong Thi Mai poděkovala za naši mnohaletou práci a věnovala mi osobní dárek.
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti

setkani-vedeni-cvs-s-delegaci-ks-vietnamu-vedenou-clenou-politbyra-truong-thi-mai-dne-18-9-2016-na-velvyslanectvi-vsr-v-praze

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.