NEJVĚTŠÍ TENISOVÝ TURNAJ VIETNAMCŮ V EVROPĚ SE VYDAŘIL

20_TENISOVYCH_KLUBU_VIETNAMCU_SOUTEZILO_20._A_21._8._V_MODLETICICH Ve dnech 20. a 21.srpna se konal na tenisových kurtech Wilson Tenis Centra v Modleticích u Prahy již *17. ročník tenisového turnaje Vietnamců „Zlatá raketa Praha 2016″* za účasti celkem *200 hráčů a hráček z 20 tenisových klubů České republiky, Německa, Rakouska, Maďarska, Slovenska, Polska a z Ruska*. Tradičně naše Česko-vietnamská společnost věnovala vítěznému tenisovému klubu, který získal nevíce vítězství ve všech kategoriích, velký „Pohár přátelství ČVS“ a letos jsem měl čest jej předat Tenisovému klubu CQP Vietnamců z Prahy. Velmi cenné bylo, že po oba dva dny jsem se spolu s členem předsednictva ČVS Jiřím Hruškou setkal s mnoha vietnamskými přáteli, se kterými se známe z minulých ročníků tohoto velmi prestižního tenisového turnaje.

Děkuji organizátorům Svazu Vietnamců v ČR a Tenisovému klubu CQP Vietnamců z Prahy za pozvání, ale zejména za perfektně připravenou významnou sportovní akci i moc pěkný sobotní společenský večer účastníků turnaje v sále restaurace Dong Do v OC Sapa v Praze 4, kterého se osobně zúčastnila i viceprezidentka VSR j.e. paní Dang Thi Ngoc Thinh. Největší tenisový turnaj Vietnamců v Evropě se vydařil.

 Marcel Winter

 Předseda Česko-vietnamské společnosti

1PREDSEDA_CVS_MARCEL_WINTER_PREDAVAL_OCENENI_VITEZUM_TENISOVEHO_TUTNAJE 20.8._-_Spolecensky_vecer_turnaje__uprostred_viceprezidentka_VSR_pani__Thi 20.8._Spolecensky_vecer_v_Dong_Do_v_Sape 20.-21.8._Modletice_-_tenisovy_turnaj_Vietnamcu
20_TENISOVYCH_KLUBU_VIUETNAMCU_SOUTEZILO_V_MODLETICICH_O_PEKNE_POHARY._TEN_NEJVETSI_JE_PONAR_PRATELSTVI_CVS.
Modletice_2016_20-21.8_ Predseda_CVS_Marcel_Winter_predava_POHAR_PRATELSTVI_CVS_viteznemu_tenisovemu_klubu_Vietnamcu_z_Prahy. PREDSEDA_CVS_MARCEL_WINTER_PREDAVAL_CENY_NA_ZLATE_RAKETE_2016 PREDSEDA_CVS_MARCEL_WINTER_PREDAVAL_OCENENI_VITEZUM Viceprezidentka_VSR_j.e._pani_Dang_Thi_Ngoc_Thinh_na_spolecenskem_veceru_ucastniku_turnaje_20.8._v_Praze

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.