NAŠE RYCHLÁ REAKCE POMOHLA SJEDNAT NÁPRAVU! TELEVIZE NOVA 3 HODINY PO VYDANÉ NAŠI ZPRÁVĚ UVEDLA, ŽE TEXTIL VE VYHOŘELÉM SKLADU VE VYSOČANECH PATŘIL ČÍŇANŮM!

Tisková zpráva Česko-vietnamské společnosti
odeslaná 25.8. v 16,40 hodin ČTK, všem televizím, tisku i do rozhlasu:
SHOŘELÝ TEXTIL VE VYSOČANECH NEBYL VIETNAMCŮ, ALE ČÍŇANŮTelevize Barrandov chybně uvedla ve svých zprávách 23.8, že shořelý textil v hodnotě 270-300 milionů Kč patřil vietnamským obchodníkům, což není pravda. Jednalo se výhradně o zboží čínských obchodníků v ČR. Česko-vietnamská společnost proto dnes požádala televizi Barrandov o opravu chybné informace, která poškodila image vietnamských obchodníků s textilem u široké veřejnosti. Vietnamští obchodníci s textilem nebyli tímto obrovským požárem nijak dotčeni,neboť jim nepatřil.Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti

——————————————————————————————————————–
Žádost Česko-vietnamské společnosti odeslaná 25.8. v 16,25 hodin TELEVIZI BARRANDOV:
ZBOŽÍ VE VYSOČANECH BYLO ČÍŇANŮ, NIKOLIV VIETNAMCŮ!
Ve zprávách televize Barrandov bylo 23. srpna naprosto chybně uvedeno, že textil, který v hodnotě 270-300 milionů Kč shořel 22. srpna ve Vysočanech v Praze 9, patřil Vietnamcům. Šlo výhradně o zboží čínských obchodníků v ČR.
Žádáme tímto televizi Barrandov o opravu své odvysílané chybné informace, která poškodila image vietnamských obchodníků s textilem u veřejnosti. Vietnamští obchodníci s textilem v ČR nejsou tímto požárem nikterak dotčeni.
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti

——————————————————————————————————————–
Pořad Naše zprávy TELEVIZE BARRANDOV dne 23. 8. 2015:
http://barrandov.tv/video/39449-nase-zpravy-23-8-2015
Pořad Televizní noviny TELEVIZE NOVA dne 25. 8. 2015:
http://novaplus.nova.cz/porad/televizni-noviny/video/6479-televizni-noviny-25-8-2015

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.