TENISOVÝ TURNAJ VIETNAMCŮ „ZLATÁ RAKETA PRAHA 2015“ SE VYDAŘIL

Předseda ČVS Marcel Winter pozdravil na společenském večeru všechny účastníky tenisového turnaje Vietnamců ZLATÁ RAKETA PRAHA 2015.   Ve dnech 22 a 23. srpna se uskutečnil na tenisových kurtech WILSON TENIS CENTRA v Modleticích u Prahy již 16. ročník tenisového turnaje ZLATÁ RAKETA PRAHA za účasti 172 soutěžících Vietnamců z dvaceti tenisových klubů z Německa, Maďarska, Polska, Slovenska i od nás. Turnaj zpestřili i soutěžící Vietnamci z Ruska a z Vietnamu. Pořadatelé této sportovní akce Svaz Vietnamců v ČR a Tenisový klub Vietnamců v Praze vše připravili výborně, včetně slavnostního gala večeru v sále restaurace Dong Do v obchodním a kulturním centru Sapa v Praze 4 – Libuši.

Bojovalo se moc!Jsem rád, že jsem na tomto slavnostním společenském večeru mohl pozdravit všechny účastníky turnaje. Česko-vietnamská společnost tradičně věnovala vítěznému tenisovému klubu „Pohár přátelství Česko-vietnamské společnosti“, ale letos získalo vítězné družstvo navíc i „Pohár pro kolektivního vítěze“ od Pojišťovny VZP, která je kolektivním členem Česko-vietnamské společnosti. Tenisový turnaj Zlatá raketa Praha 2015, organizovaný bez jakéhokoliv státního příspěvku, dokazuje vysokou integraci vietnamské komunity do naší společnosti. Stále platí, že když chceme někoho poznat a porozumět mu, tak je to nejlepší u sportu. Mne nejvíce potěšilo opětovné setkání s mnoha skutečnými přáteli, se kterými se znám z mnoha minulých ročníků tohoto tenisového turnaje Vietnamců u nás, kterého se letos zúčastnili Vietnamci z 5 zemí EU, ale i z Ruska a z Vietnamu. Jedná se proto o největší tenisovou akci Vietnamců žijících v EU. A za to organizátorům patří náš dík.
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti
Bojovalo se ze všech sil! FOTO S VÍTĚZI TENISOVÉHO TURNAJE VIETNAMCŮ ZLATÁ RAKETA PRAHA 2015 Hosté a organizátoři tenisového turnaje Vietnamců ZLATÁ RAKETA PRAHA 2015 Předseda ČVS Marcel Winter předal poháry i vítězným tenistkám. Předseda ČVS předal s úsměvem poháry i vítězným tenistkám. Slavnostní zahájení tenisového turnaje Vietnamců v Modleticích Soutěžicí se fotili před poháry Soutěžící tenisové kluby Vietnamců se fotily před poháry.
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.