Oh My Girls mají po vítězství v Koreji skvěle našlápnuto

Holky z Oh My Girls (O.M.G) společně fungují teprve necelý rok. Přesto se i za tak krátkou dobu mohou pochlubit světovými úspěchy. Mezi ty nejvýraznější patří první místo v K-POP Contestu v České Republice,

díky kterému se mohly zúčastnit celosvětového finále v Koreji. Jejich choreografii si vzala na starost dvojice Fugi & Kenny. Ti, stejně jako O.M.G. patří mezi interprety, které zastupuje label Championship Music.
OMG 2

Finále se odehrálo koncem října 2012. V Koreji strávily O.M.G. celkem devět dní, během kterých si na nicnedělání opravdu nemohly stěžovat. Setkaly se s profesionálními trenéry, kteří připravili choreografii pro jejich úvodní show a užívaly si péči špičkových vizážistů. Během svého pobytu v Koreji měly také příležitost setkat se s tamními popovými hvězdami. Trochu času zbylo O.M.G. také na prohlídku korejských památek. Především si však z druhého ročníku “mistrovství světa” v korejském popu přivezly hlavní cenu v kategorii Best Performance.  Vítězství v Soulu přineslo děvčatům skvělý start pro jejich budoucí profesionální plány.

Po návratu z Koreji vystoupily O.M.G. na narozeninách hudební televize MTV, kde společně s Fugi & Kennym představily vlastní, a pěkně potvrhlou verzi písně Gangnam Style od korejského rappera PSY.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.