PREZIDENT VSR TRUONG TAN SANG PŘIJAL A ODMĚNIL PŘEDSEDU ČVS MARCELA WINTERA A DALŠÍ 4 ČLENY ČESKO-VIETNAMSKÉ SPOLEČNOSTI

  Dne 12. května přijal v hotelu Hilton v Praze prezident VSR Truong Tan Sang předsedu ČVS Marcela Wintera, člena ČVS Bohuslava Handla, člena ČVS Ivo Vasiljeva, člena ČVS Milana Syrůčka a člena ČVS Alexandra Svobodu i dalších 11 českých občanů, kteří se zasloužili o ochranu a budování Vietnamu. Všichni obdrželi plaketu s věnováním od prezidenta Vietnamu. Ve svém projevu prezident VSR Truong Tan Sang doslova uvedl, aby vietnamská organizace VUFO (The Vietnam Union of Friendship Organizations) ve spolupráci s Česko-vietnamskou společností uspořádala letos návštěvu Vietnamu pro zasloužilé občany ČR, jenž se na ochraně a budování Vietnamu podíleli. Přítomný prezident VUFO pan Vu Xuan Hong si ihned na znamení souhlasu podal na to ruku s předsedou ČVS Marcelem Winterem.
Prezident VSR ocenil Marcela Wintera 12.5.2015
12.5. hotel Hilton - čekýná na příchod prezidenta VSR

12.5. Prezident VSR Truong Tan Sang a předseda ČVS Marcel WinterPrezident VSR ocenil Marcela Wintera plaketou s věnováním._000112.5. Prezident VSR Truong Tan Sang předává ocenění Marcelu Winterovi12.5. Ocenění občané ČR s prezidentem VSR (M.Winter druhý zleva).12.5. Předseda ČVS Marcel Winter děkuje prezidentovi VSR (sedí za stolem).
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.