S VIETNAMCI V CHOMUTOVĚ JSME OSLAVILI NOVÝ LUNÁRNÍ ROK

     V sobotu 21.února se předseda ČVS Marcel Winter a místopředseda ČVS PaeDr.Miloš Kusý zúčastnili jako čestní hosté oslavy Nového Lunárního roku Tét 2015 v Chomutově. V naplněném Městském divadle oslavu uspořádal Svaz Vietnamců okresu Chomutov.              Předseda Svazu Vietnamců chomutovského okresu Ing. Pham Viet Dong poděkoval mnoha hostům za spolupráci a členům okresní organizace za jejich práci. Rada velvyslanectví VSR v ČR Vu Van Minh ve svém projevu ocenil pracovitost a integraci Vietnamců v okrese Chomutov. Předseda Svazu Vietnamců v ČR Ing. Hoang Dinh Thang poděkoval Vietnamcům za jejich celoroční aktivity a zdůraznil fakt, že chomutovská organizace patří mezi největší v celé České republice.
    Předseda ČVS Marcel Winter tradičně zahájil své vystoupení v Chomutově pozdravem „Ahoj“ a celý sál mu hlasitě i takto odpověděl. Pak v naprosto přátelské atmosféře tlumočil pozdravy ČVS a předal přítomným novoroční dárek, kterým je nabídka nového komplexního zdravotního pojištění s názvem Exclusive od kolektivního člena ČVS Pojišťovny VZP, které poskytuje možnost Vietnamcům mít díky němu stejnou kvalitu, stejný rozsah i servis zdravotních služeb, jaké mají občané ČR.

    Jeho projev byl několikrát oceněn potleskem. Kulturní program plný zpěvu a tance doplňovaly stoly v sále bohatě naplněné tradičními vietnamskými novoročními pokrmy i kvalitními nápoji všech druhů. Oslava Nového Lunárního roku 2015 – roku Kozy – se prostě vydařila. Bylo to překrásné setkání s přáteli.
Předseda ČVS Marcel Winter na oslavě Nového Lunárního roku 2015 v ChomutověOslava don_tet_2015_3 ChomutovPŘÁNÍ A NOVOROČNÍ POZDRAV OD ČVS K LUNÁRNÍMU ROKU KOZY 2015OSLAVA NOVÉHO LUNÁRNÍHO ROKU  2015 V CHOMUTOVĚ. ZDRAVICI PŘEDNESL OPŘEDSEDA ČVS MARCEL WINTER.OSLAVA NOVÉHO LUNÁRNÍHO ROKU 2015 V CHOMUTOVĚ - VLEVO MÍSTOPŘEDSEDA ČVS PaeDr.MILOŠ KUSÝ
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.