V PARDUBICÍCH JSME PŘEDALI DÁREK PRO VŠECHNY VIETNAMCE V ČR

   V sobotu 14.února se v Pardubicích v sále společenského klubu ABC konala oslava Nového Lunárního roku Tét 2015, na kterou byl pozván jako čestný host i předseda naší Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter. V plném sále přivítali pozvané hosty Vietnamci z Pardubic, Hlinska, Svitav i z dalších měst Pardubického kraje. Velvyslanec VSR v ČR j.e. Truong Manh Son ve svém projevu poděkoval Vietnamcům za jejich pracovitost a integraci vietnamské komunity do české společnosti. Zdůraznil, že letos kulturní, společenské i sportovní akce pořádané v rámci „Roku vietnamské kultury v ČR“ nejen obohatí širokou veřejnost, ale také zvýší informovanost o Vietnamu i o kultuře, umění i dovednostech Vietnamců žijících v České republice.

   Předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter, který byl při zahájení oslavy přivítán v Pardubicích obrovským potleskem, pozdravil přítomné a jménem ČVS jim předal těmito slovy neobyčejný novoroční dárek: „U příležitosti Nového roku si vzájemně přejeme hodně zdraví, protože zdraví je to nejcennější, co člověk má. My jsme vám proto dnes přivezli naše doporučení a 500 prospektů s textem i ve vietnamštině nabídky nového kvalitního komplexního zdravotního pojištění s názvem Exclusive našeho kolektivního člena Pojišťovny VZP, které prvně v historii svým rozsahem, plněním a servisem zcela odpovídá veřejnému zdravotnímu pojištění občanů ČR. Takové zdravotní pojištění nenabízí cizincům žádná jiná komerční pojišťovna a díky němu všichni Vietnamci zde žijící mohou mít stejnou zdravotní péči, jako mají občané ČR. Možnost platby pojistného i čtvrtletně a možnost využití přes 4500 smluvních zdravotních zařízení v celé ČR jsou tím, co jste vyžadovali, co ke zlepšení svého života a životních jistot opravdu potřebujete. Nyní konečně máte možnost mít stejnou zdravotní péči, jako mají občané České republiky!“ Velký potlesk dokázal, že tento dárek udělal velkou radost nejen přítomným Vietnamcům, ale zaujal i hosty. Prospekt zdravotního pojištění Exclusive obdržel i velvyslanec VSR j.e. Truong Manh Son, ale také vedoucí Centra na podporu integrace cizinců v Pardubickém kraji Mgr. Ivona Baklíková.
    Díky vynikajícím kulturním vystoupením i výbornému pohoštění tradičními vietnamskými novoročními pokrmy byli účastníci oslavy naprosto spokojeni a atmosféra v sále byla velmi přátelská. V průběhu akce a hlavně na závěr byl předseda ČVS Marcel Winter požádán o účast na společných fotografiích. Vietnamcům v Pardubicích se oslava Nového Lunárního roku opravdu vydařila, což dokázala i přítomnost kamery VNA – Vietnamské tiskové agentury, která i předsedu ČVS požádala o rozhovor. Po návratu nám předseda ČVS Marcel Winter prozradil: Vietnamští „Pardubičáci“ byli perfektní a jsme opravdoví přátelé. Dokonce jsem měl možnost na této oslavě osobně poznat některé ze svých 1180 přátel co mám na Facebooku, což mne fakt moc příjemně překvapilo. Věřte mi, že má pochvala vietnamským „Pardubičákům“ je významná, protože já jsem totiž rodilý Hradečák. 
.
.
 ZPRÁVA O AKCI VIETNAMCŮ V PARDUBICÍCH JE NA 2 WEBECH PODNIKATELSKÉHO A EKONOMICKÉHO ČASOPISU PROSPERITA! NA www.iprosperita.cz V RUBRICE LOBBY INFO I NA WEBU PRO PODNIKATELKY A MANAŽERKY www.madambusiness.cz !
.
 Informace ve vietnamštině na webu vietnamského časopisu Tuan tin moi:
.
Oslava Lunárního roku 2015 v Pardubicích ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EXCLUSIVE_0002 OSLAVA TÉT 2015 PARDUBICE - SPOLEČNÉ FOTO PŘÁTEL OSLAVA TÉT 2015 PARDUBICE - PŘÍTOMNÉ POZDRAVIL PŘEDSEDA ČVS MARCEL WINTER OSLAVA TÉT 2015 PARDUBICE - KULTURNÍ VYSTOUPENÍ OSLAVA NOVÉHO ROKU 2015 V PARDUBICÍCH - Zleva velvyslanec VSR v ČR Truong Manh Son s manželkou, předseda ČVS Marcel Winter a místopředseda Svazu Vietnamců v ČR Ta Quoc Huan s manželkou OSLAVA LUNÁRNÍHO ROKU 2015 V PARDUBICÍCH - ZÁVĚREČNÉ FOTO
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.