BLAHOPŘÁNÍ ČVS K 15. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SVAZU VIETNAMCŮ V ČR.. 15. 11. 1999 – 15. 11. 2014

Vážení přátelé, vážení členové Svazu Vietnamců v České republice!
Česko-vietnamská společnost, největší a nejstarší celostátní občanské sdružení přátel Vietnamu a Vietnamců u nás, Vám blahopřeje k 15. výročí založení Vašeho svazu, který byl, je a vždy bude našim hlavním a nejbližším partnerem v České republice. Vaše každodenní patnáctiletá práce a pomoc pro vietnamskou komunitu v ČR je nejen obrovská, ale velmi záslužná i potřebná. Velice rádi s Vámi již patnáct let úzce spolupracujeme a považujeme vždy za čest, když se můžeme aktivně zúčastnit, nebo podílet, na Vámi pořádaných společenských, kulturních i sportovních akcích. Velice si vážíme naší vzájemné spolupráce v loňském roce při realizaci osvětového projektu „Stop drogám“ i při pokračování této naší iniciativy v letošním roce, protože již přinesla první konkrétní pozitivní výsledky.
Vždy jsme v uplynulých letech chránili, někdy dokonce i jako jediní, Vietnamce žijící v České republice před jakýmikoliv projevy xenofobie, nebo rasismu. Vždy, vážení přátelé, Vás budeme i nadále chránit a budete mít v Česko-vietnamské společnosti oporu. Budeme Vám pomáhat nejen v integraci do naší společnosti, ale také v oblasti Vašeho podnikání i při poskytování zdravotní péče pro Vás a Vaše děti.

Právě nyní jsme pro Vietnamce podnikající v kamenných obchodech zahájili projekt, jenž jim bez jakékoliv investice umožní rozšířit služby pro veřejnost o kvalitní kopírovací služby, které do jejich obchodů přilákají nové zákazníky a díky této flexibilitě zvýší dobré jméno vietnamských podnikatelů u široké veřejnosti. S našim kolektivním členem Pojišťovnou VZP zahajujeme nové pokračování osvětového projektu „Pomoc přátelům“, ke zlepšení možností a rozsahu zdravotní péče pro Vás a zejména pro Vaše děti. V rámci tohoto projektu byl v roce 2006 zachráněn těžce nemocný novorozený Do Anh Tai z Varnsdorfu a na úhradu jeho léčení jsme pro jeho rodiče vybrali přes 630 tisíc Kč. Naše pomoc pro Vás byla, je a vždy bude konkrétní a smysluplná, s cílem zlepšit Váš život i Vaši budoucnost v České republice.
My všichni stále po celý život musíme mít ve svých srdcích slova, která celému lidstvu adresoval na začátku slavné „Vietnamské deklarace nezávislosti“ zakladatel Vašeho státu, světový diplomat a Váš prezident Ho Či Min: „VŠICHNI LIDÉ BYLI STVOŘENI JAKO SOBĚ ROVNÍ“. Proto musíme stále prohlubovat naše tradiční přátelství, vzájemně si pomáhat a nikdy se nebát bojovat proti zlu, pomluvám, etnické nesnášenlivosti, xenofobii a rasismu. Vím, že se nám to podaří, protože již jsme našli společnou řeč a naše srdce mají také mnoho společného. Za to Vám jménem Česko-vietnamské společnosti děkuji a přeji Vám všem hodně zdraví, štěstí, spokojenosti, pohody a radosti z Vašich dětí i mnoho úspěchů ve Vaší další záslužné práci. Jsme a budeme vždy SPOLU – CUNG NHAU!
Marcel Winter
Předseda Česko-vietnamské společnosti
-------- Původní zpráva -------
Od: Ing. Le Duy Ky,CSc <leduyky@seznam.cz>
Komu: "MARCEL WINTER" <w.m.c@tiscali.cz>
Předmět: Re: BLAHOPŘÁNÍ ČVS K 15. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SVAZU VIETNAMCŮ V ČR - 15.11.1999-15.112014
Datum: 27.10.2014 19:10


 Vazeny pane Predsedo , 

 Krasna slova z vaseho srdce. Pekne Vam dekujeme za vasi lasku k vietnamske komunite.

 Preji Vam stale pevne zdravi a hodne uspechu pri praci.

 Ing. Le Duy Ky,CSc  -   Praha

 Letošní 4. sjezd Svazu Vietnamců v ČR.
IV_Sjezd_Svaz_Vietnamcu_v_CR_DSC_0685
 logo_CVS_-_nove
                                                           
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Miloš Kusý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.